Lördagskoma

Då jag smidigt lyckades undvika fredagskoman med en kväll med trevligt sällskap, god mat å dryck hos en kompis har jag nu fått lördagskoma istället. År vansinnigt trött å en utekväll känns avlägset, men det blir säkert bättre efter jag käkat lite middag å aktiverat mig lite.

Ingo har lämnat oss!
Kanske den största och mest folkkära idrottsmannen någonsin i sverige har gått ur tiden. Vila i frid.

Men varför ska det bli sån uppståndelse i media när en kändis dör?
Kollade på tv4as morgonnyhter i morses å de hade fylls studion med folk som prata om å mindes. Å det är lika dant varenda gång en kändis lämnar oss.
Är det verkligen så intressant? Jag förmodar att kvällspressen har löpsedlar å bilagor som basunerar ut budsakpet som om det är jordens undergång.
Tänk om media kunde leverera nyheter på ett mindre sensationellt sätt å inte överdriva så mycket. Å minska lite på rapporteringen från tvprogram som Lets dance, för hur kul e det att läsa om blondinbellas skoskav eller vad det nu va för spännande som hänt i veckan.

Ha bästa lördagen

Äntligen helg :-D

Japp, då va det fredag bara två dagar kvar till måndag :-D
Förvånasvärt lugn fredag idag, gick låsa dörren på firman prick kl fyra. Å det är inte vanligt. Men som i ett trollslag när jag satte . på föregående mening ringde en kund på mobilen, men det gällde ett jobb på måndag.
Snart dax att kila iväg till kompisen å dricka öl, det är ju inte fel en fredag. Sen får vi se va jag hittar på imorgon, men nån form av utgång blir det. Finns ju hela tre ställen att välja på men ett går bort direkt å ett går nästan bort så det blir väl det tredje stället fast det är långt som fan dit.

Kärringar i trafiken borde fan förbjudas. Två gånger har jag blivit prejad idag av vingel kärringar som inte fattat konceptet med filkörning. Att man kör i en fil å inte vinglar mellan filerna bara för att vägen råkar svänga. Hur svårt kan det va!!!

Ha bästa helgen

Vilken jävla dag

Tänk att det aldrig kan vara lagom mycket att göra på jobbet, antingen är det för lite eller för mycket. Idag va det deffenetivt för mycket att göra. Men vi knöt ihop säcken tillslut. Morgondagen blir nog inte lugnare det blir full fart hela dagen. Tur det är fredag imorgon så jag kan lägga mig å dö efter jobbet å vakna till fram på lördagkväll för en stilla kväll på krogen :-)
På tal om krogen så glider man ju lätt in på öl å jag måste verkligen åka till Tyskland snart så jag slipper slängaut en massa pengar på finöl på systemet.

Nä nu får jag ta mig en pilsner

Lilllördag :-D

Å jag har ingen pilsner hemma :-(
Riktigt orutinerat, men tyvärr har ju bolaget så kassa öppettider att det e svårt att hinna dit. Får trösta mig med att de har långöppet imorgon så jag kan handla lite öl till riktiga lördag. Då blir det säkert utgång till nått vattenhål i byn men vilket?

För att återgå till gårdagens vårkännslor så hitta jag en mc på blocket jag vill ha, men jag får väl sälja en eller två hojar innan jag köper en till, eller?

En öl hade varit gott nu

Vårkännslor :-)

Minne som en jävla guldfisk har jag, andra dagen på raken jag glömmer min lunchlåda hemma å tvingas äta läskiga och svindyra hamburgare på sveriges sämsta Mc Donalds. Klart jag kunde handlat nån annan stans men vem fan har tid att tråla runt efter mat?

Fast det va så råkallt idag fick jag vårkännslor idag. Det va inte sånna vårkännslor man får när solen börjar värma å töserna börjar använda korta kjolar som slutar strax ovanför grenen å linnen som får en bh att likna en ylletröja.
Nä, det va bättre en så! Jag stod å kollade på min mc å våndades över hur fula hållarna till packväskorna är, men kom i samma skede på att det börjar bli dax att planera mcsommaren :-D  Det blir nog mcträff i smögen sissta helgen i maj, sen borde jag komma iväg till Norge en sväng. Men jag har en så dum chef så jag får säkert inte nån semester när det är bra väder.


Äntligen Måndag

Då va vet måndag med ny vecka med nya möjligheter.
Men vad har jag för möjligheter?
Finns säkert hur många som helst, men är jag mottaglig för möjligheterna? Har lite av en downperiod nu på det privata planet. Känns som det mesta går en annan väg än min för tillfället. Men det vänder ju nån gång som tur e. Snart hoppas jag!

Va händer i veckan då? Nja, det händer väl inte så mycket denna veckan förutom att det verkar bli en hel del att göra på jobbet å det är ju positivt när man jobbar i bilbranchen i dessa tider.
Sen vår jag väl besöka nått lokalt vattenhål i helgen så jag får svinga en å annan öl, åsså blir det kaffeservering i scoutstugan där jag å mina vänner står för fikat nu på söndag.

RSS 2.0